Onze eigen BBQ-experts hebben een speciale videoboodschap voor u
Hierin leggen zij kort uit wat u van ons kunt verwachten dit BBQ seizoen.
Kant-en-klare campagne om er een feestje van te maken
Als versAlert ondersteunen we u graag om er een zo succesvol mogelijk BBQ-seizoen van te maken. Alles om ervoor te zorgen dat wie van barbecueën houdt, naar u toe komt. Daarom bieden wij u dit seizoen een kant-en-klare campagne aan: ‘BBQ als een Baas’. Hiermee kunt u perfect laten zien dat u een echte BBQ-specialist bent. En bestaande en nieuwe klanten verleiden om al hun BBQ-inkopen bij u te doen.
Inspirerende BBQ-gerechtflyers en smaakmakende video’s
De campagne draait om een aantal unieke en verrassende BBQ-gerechten. Makkelijk te bereiden voor u, en nog makkelijker voor uw klanten. Er zijn speciale recepten voor de slager, en speciale recepten voor de AGF-specialist. Het allerleukste is dat we voor elk BBQ-gerecht een video hebben laten maken. Elke video laat op smakelijke wijze zien hoe makkelijk je een bepaald gerecht klaarmaakt.
 Bezoek ons YouTube kanaal voor de video's van de BBQ-gerechten!

Oók voor uw klanten hebben we video’s gemaakt, hoe zij deze gerechten op de BBQ klaar moeten maken. Vergeet deze korte video’s voor uw klanten niet op uw eigen kanalen te plaatsen (denk aan uw website, Facebookpagina en/of Instagrampagina). Door deze BBQ gerechten actief te promoten, laat u uw expertise zien en weten uw klanten dat ze dit BBQ-seizoen bij u moeten zijn.

 Bezoek het 'BBQ als een Baas' YouTube kanaal voor de video's van de BBQ-gerechten voor uw klanten!

In de promotiemiddelen van ‘BBQ als een Baas’ zijn QR-codes te vinden waarmee uw klanten in één keer online naar de juiste video bij een BBQ-gerecht kunnen gaan.

Promotiematerialen
Indien u mee doet met de campagne ontvangt u GRATIS een algemeen wervende (raam)poster B2 met daarop het logo ‘BBQ als een Baas’ inclusief de gerechten. Daarnaast ontvangt u GRATIS sfeervol beeldmateriaal + video’s voor uw instore scherm en uw social media.

Voor maar €9,95 kunt u per BBQ-gerecht 250 stuks A5-gerechtflyers bestellen met daarop de bereidingswijze van het gerecht inclusief verwijzing naar de QR-codes voor de video’s over de bereiding.
Gerechtflyers slager:
P0135 - Gerechtflyers Topped potato
P0136 - Gerechtflyers Bacon Burger
P0137 - Gerechtflyers BBQ Beef Tataki
P0138 - Gerechtflyers BBQ Bacon
P0125 - Gerechtflyers Lamsfeest    
P0126 - Gerechtflyers Kipkluifjes
P0127 - Gerechtflyers Lucky Ribs
P0128 - Gerechtflyers Verrassing op een Stokje
P0129 - Gerechtflyers Bella Ciao Pizza
Gerechtflyers AGF-specialist:
P0131 - Gerechtflyers Champions League
P0132 - Gerechtflyers Patatas Bravas
P0129 - Gerechtflyers Bella Ciao Pizza
P0135 - Gerechtflyers Topped potato
Klik op onderstaande afbeeldingen voor alle recepten en benodigdheden van de BBQ - gerechten.


Aan het laden
Aan het laden