 Rundersnippers 80 20.jpg)
Daddy's Bacon Burger
Ingrediënten
1 kg | Rundersnippers 80/20 |
50 gr | Mix voor hamburger compleet |
10 plakjes | Snijdbare saus nacho cheese |
10 plakjes | Plat mager spek gerookt |
Dit heb je nodig
- Hamburger press
Aan de slag!
- Meng het gehakt met de mix voor hamburger.
- Portioneer het gehakt in burgers van 10 x ±100 gram.
- Snijd de Nacho-cheese saus in dunne plakjes.
- Plaats 2 plakjes saus tussen 2 burgers en druk de burgers goed tegen elkaar.
- Omwikkel de burger met de plakken spek.
- Indirect garen op 180˚C gedurende 15 minuten.
- U kunt het ook langzaam garen. Low & slow: ±90 / 100˚C indirect op de BBQ gedurende 30/40 minuten
- Kerntemperatuur ±70 C.
Tip
Zorg ervoor dat de saus goed in het midden zit en kneedt de burgers goed tegen elkaar zodat hij rondom helemaal dicht is. Met dit recept krijgt u een echte flinke burger. U kunt er natuurlijk voor kiezen om kleinere burgers te maken