OOK VOOR VEGA(N) GA JE NAAR DE VERSSPECIALIST
Steeds meer Nederlanders eten af en toe een dagje vega(n). Speciaal voor deze flexitariërs introduceren we Flexiday. Met tips om te laten zien dat je ook voor vega(n) producten én gerechten bij de versspecialist moet zijn. Van de lekkerste vleesvervangers tot aan boterhambeleg, en van een heerlijk vegan toetje tot een flexi smulgerecht.

In iedere ALLERVERST lichten we een ander vegetarisch of vegan artikel uit om bij u onder de aandacht te brengen. Dit artikel is tevens nog eens extra aantrekkelijk geprijsd gedurende die 4 weken.
PROMOTIEMATERIALEN
Het is mogelijk om iedere maand gratis online promotiemateriaal te ontvangen. U ontvangt dan een instore dia en een social media post van het betreffende Flexiday actieproduct in een Flexiday jasje. Deze materialen bevatten geen verkoopprijs. Dit laten wij uiteraard aan u over.

De opmaak van deze materialen zullen per ALLERVERST aangepast worden naar de betreffende actieproducten.  Heeft u interesse in deze gratis promotiematerialen? Mail dan naar posterservice@versalert.nl 


ALLERVERST januari - week 1 t/m 4


ALLERVERST februari - week 5 t/m 48  en  ALLERVERST maart week 9 t/m 12

Aan het laden
Aan het laden