/*Added By Sana - FLEXI TILES FIX START - DON'T REMOVE*/


Aan de slag met Groot Vlees


Iedereen kent ze wel: de verschillende BBQ programma’s op TV en de vele kookboeken over ‘Groot Vlees’ met mooie foto’s en heerlijke recepten! De echte BBQ liefhebbers weten u te vinden en zullen specifiek naar ‘Groot Vlees’ vragen, maar de meerderheid van de consumenten zal niet direct een groot stuk vlees bestellen omdat zij niet goed weten hoe ze deze het beste kunnen bereiden.
Daarom heeft versAlert het ‘Groot Vlees’ concept ontwikkeld waarbij smaakvolle vleesonderdelen van het rund, varken, lam en kip centraal staan! Daarnaast wordt er ingegaan op de verschillende BBQ methoden en technieken zodat júist de minder ervaren consument toch ‘Groot Vlees’ kan bereiden op zijn BBQ.

Hoe werkt het?
U bestelt bij ons eenmalig het ‘Groot Vlees’ startpakket. Hiermee kunt u de consument laten zien dat u dé specialist bent op het gebied van BBQ’en met ‘Groot Vlees’.
Daarna kiest u zelf wanneer u aan de slag gaat met ‘Groot Vlees’ en met welke onderdelen u aan de slag gaat. Per vleesonderdeel kunt u recepten bestellen per 20 stuks.

Wat houdt het startpakket in?
  • Receptenwaaier met 23 ‘Groot Vlees’ recepten
  • 23 Instore dia’s
  •  23 A7 productkaartjes
  • 100 handleidingen ‘Aan de slag met Groot Vlees'
Aanvullend pakket
Breid uw recepten uit met ons aanvullende pakket dat bestaat uit 6 nieuwe recepten.
  • Receptenwaaier met  6 ‘Groot Vlees’  recepten 
  • 6 Instore dia’s
  • 6 A7 productkaartjes
Consumentenrecepten
Wilt u aan de slag met een of meerdere recepten, maar gaat u geen gebruik maken van het promotie materiaal? Koop dan hier een setje van een van de consumentenrecepten.

American Stockyard sauzen en rubs
Een barbecue start met een mooi stuk vlees, maar een smaakvolle rub of goede saus kan het gerecht wel ‘af’ maken. De American Stockyard sauzen en rubs zijn écht Amerikaans en verkrijgbaar in diverse (verrassende) smaken.  De sauzen zijn glutenvrij, zonder kunstmatige conserveringsmiddelen, kleurstoffen of smaakversterkers, écht puur. Bekijk hier ons assortiment!

Benodigdheden
In de handleiding ‘Aan de slag met Groot Vlees’ wordt gesproken over diverse benodigdheden waaronder een kernthermometer. Zorg er voor dat u deze ook in de winkel heeft liggen zodat de consument direct aan de slag kan gaan. versAlert heeft zowel een kernthermometer als een lakkwast en een serveertang geselecteerd.

Maak het helemaal compleet met onze Cederhouten BBQ plank. Deze houten plankjes zijn voorzien van een 'aan de slag met Groot Vlees' logo en zijn perfect voor het bereiden van vlees, vis en groenten in de oven of op de BBQ. De plankjes zijn gemaakt van PEFC gecertificeerd hout en kunnen gebruikt worden tot 220 °C.
Afmeting: ca. 19x26x1cmAan het laden
Aan het laden