Knorr wordt Knorr Proffesional


Knorr Professional is er exclusief voor de foodservice. Zij zetten zich in voor een smaakvolle, veelzijdige en duurzame manier van koken, waarbij u tijd wint in uw keuken. De producten van Knorr Professional zijn gemaakt volgens de beste recepturen, met de mooiste producten en dat altijd met een constante kwaliteit.

Wat veranderd er?
Vanaf april 2020 zijn ruim 70 soepen uit het Knorr Professional assortiment volledig vernieuwd, met verbeterde receptuur. Er zijn nieuwe ingrediënten en smaken geselecteerd en in bijna alle gevallen zit er - vergeleken met de huidige recepturen - minder zout in de soepen. De bekende Knorr, Knorr 1-2-3 en Knorr Supérieur lijnen worden vervangen door drie nieuwe productlijnen. Deze indeling zal later ook worden doorgevoerd in toekomstige assortimenten die onder Knorr Professional worden geïntroduceerd.
  • Voordeel Soepen: een serie krachtige soepen; gemakkelijk te bereiden, kwalitatief, kostenefficiënt en geschikt om in grote hoeveelheden te bereiden.
  • Klassieke Soepen: onder het klassieke assortiment vallen veloutés (basissoepen) en een selectie van favoriete klassiekers.
  • Wereld Soepen: een verrassend en eigentijds assortiment met spannende smaken uit de wereldkeuken; van Europa tot Azië.


ACTIE: 3+1 GRATIS! 

Bestel online 40 bussen soep of meer én ontvang ook een soepketel van 8 liter GRATIS!
Voeg hiervoor de kortingscode gratissoepketel toe aan uw winkelmandje. Zolang de voorraad strekt.

Aan het laden
Aan het laden