KOUDBINDER 2kg WM

Art. nr.: 64031
Merk :            WATERMOLEN
Koudbinder gluten- en allergenenvrij is ontwikkeld om vochtafscheiding van groente, vlees, salades e.d. te binden/stabiliseren. Gebruik is ca. 8 tot 15 gram per kg gewassen groenten Het product moet gestabiliseerd worden als het na bereiding te veel vocht bevat. Denk aan vlees, komkommersalade of
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Koudbinder gluten- en allergenenvrij is ontwikkeld om vochtafscheiding van groente, vlees, salades e.d. te binden/stabiliseren. Gebruik is ca. 8 tot 15 gram per kg gewassen groenten

Het product moet gestabiliseerd worden als het na bereiding te veel vocht bevat. Denk aan vlees, komkommersalade of kant en klare salades.
  1. Strooi de gewenste hoeveelheid koudbinder op de grondstof:
    8 tot 15 gram is een standaard. per kg te stabiliseren eindproduct.
    Indien het vlees 20% vocht verliest gebruik je 20 gram koudbinder.
  2. Meng de koudbinder goed door de grondstof en wacht min. 3 minuten om de koudbinder zijn werk te laten doen
  3. Meng de grondstof opnieuw door elkaar. U ziet dat het vrije vocht gebonden is. Zo niet of niet voldoende, voeg iets koudbinder toe en begin het proces weer vanaf stap 1.
  4. Ga door met uw proces. De salades maken, vlees sousvide garen etc. 
    Aan het laden
    Aan het laden