Over versAlert

Bij versAlert doen we alles voor de ambachtelijke versspecialist. Of het nu gaat om slagers, groentewinkels, delicatessenzaken of traiteurs, het zijn de smaakmakers van het Nederlandse retaillandschap. Die willen we en kunnen we niet missen. Maar met eten en drinken elke dag opnieuw een verse topprestatie leveren, dat vraagt heel veel. Als versAlert bieden we daarom graag de grootst mogelijke support. Om in alle hectiek altijd op te vertrouwen. Dus luisteren we, denken we mee, vinden we oplossingen. Met maar één doel: ondernemers in vers helpen uitblinken. Dat is waar wij elke dag, met liefde, heel vroeg voor opstaan. Dat maakt ons tot versAlert, de supporter van de ambachtelijke versspecialist.
versAlert en Boonstra Verswaren versterken elkaar
Om ambachtelijke versspecialisten door heel Nederland nog beter te kunnen supporten, zijn we met Boonstra Verswaren uit Peize een samenwerkingsverband aangegaan. Boonstra Verswaren gaat vanaf nu verder als versAlert Boonstra met versAlert als mede-eigenaar. Wij behouden onze eigen naam.
Geworteld in de slagerswereld, meegegroeid met de tijd
Beide bedrijven hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Zowel versAlert als Boonstra zijn geworteld in de slagerswereld en meegegroeid met de tijd en de wensen van versspecialisten en consumenten. Familiegevoel is daarbij altijd een belangrijke factor geweest. Voor Boonstra sinds 1958, toen het bedrijf begon als vlees- en spekrokerij in Groningen. Anno 2022 is de onderneming gevestigd in Peize, Drenthe, en staat er alweer een derde generatie Boonstra aan het roer. versAlert is in 1979 opgericht door Gerard Ram en inmiddels een van Nederlands vooraanstaande versgroothandels met een kleine honderd medewerkers (waaronder de tweede generatie van de familie Ram).

Goed nieuws voor versspecialisten door heel Nederland 
De grootste voordelen voor de samenwerkingspartners zijn de groei van het distributiekanaal, landelijke dekking, inkoopkracht en verbreding van het assortiment foodspecialiteiten. Door de extra marketingmogelijkheden kunnen de dynamische foodconcepten nog mooier worden gepresenteerd. Samen kunnen de partners de versspecialisten door heel Nederland nog beter bedienen.

Boonstra Verswaren verder als versAlert Boonstra 
De eerste concrete stap in de samenwerking is dat Boonstra Verswaren verdergaat als versAlert Boonstra. Mede-eigenaar versAlert behoudt haar naam. Klanten van Boonstra krijgen toegang tot het veel uitgebreidere assortiment van versAlert. Alle klanten houden hun vertrouwde contactpersonen en blijven bestellen zoals ze gewend waren.

Groentespecialist Gerjo Vijge over versAlert

versAlert bezoeken

Wij zijn gevestigd in een geheel nieuw en modern bedrijfspand in de Meern.
Benieuwd naar ons pand? Neem contact op met uw vertegenwoordiger voor een afspraak. Wij geven u graag een rondleiding door ons bedrijf.Aan het laden
Aan het laden