Voor de lekkere trek


Hoe groot de maaltijd ook is, er is altijd plek voor een toetje. Toetjes zien er nu eenmaal heel lekker uit en daarom kunnen we de verleiding vaak niet weerstaan.

Slagyoghurt® is de eerste verse yoghurt die opklopbaar is als slagroom. Een uniek veelzijdig en fris product! In slechts 8 minuten klopt u de slagyoghurt op tot een heerlijke verse en luchtige yoghurt. Een volle smaak, lekker en puur! De slagyoghurt is naturel van smaak en daarom de perfecte basis voor uw huisgemaakte toetjes. Na het opkloppen plaatst u de slagyoghurt in een spuitzak en spuit u deze in de daarvoor bestemde verpakking. Na het opspuiten laat u de slagyoghurt een uur rusten, zodat de gelatine zijn werk kan doen. Vervolgens kunt u de toetjes direct verkopen of invriezen.

Toepassingen

Naast een grote schaal waar het hele gezin lekker van kan genieten is de slagyoghurt ook geschikt voor to-go toetjes. Voor de onderste laag kunt u kiezen voor bijvoorbeeld koekkruimels, granola of een vruchtencoulis . Gebruik voor toppings ook kleine stukjes koek, chocolade-snippers of vers fruit. Voor een extra touch spuit u aan de binnenkant van de shaker de topping saus en vervolgens de slagyoghurt.

Ook aan de slag met toetjes? Bekijk hier onze producten voor de lekkerste toetjes!
Simpele recepten met slechts drie producten
 • Blauwe bessen - Slagyoghurt - aardbeien
 • Slagyoghurt gemengd met cappuccino poeder - koffieboontjes of cacao poeder
 • Karamelsaus - Slagyoghurt - nootjes
 • Slagyoghurt gemengd met sinaasappelsap - sinaasappelschijfjes


Kwarken

In plaats van de Slagyoghurt kunt u ook gebruik maken van onze kwarken. De kwark is een kant-en-klaar product. Dankzij de toevoeging van fruit is deze iets zoeter van smaak dan de Slagyoghurt, maar net zo lekker! De kwarken zijn verkrijgbaar in vijf varianten; crème, aardbei, vanille, perzik-abrikoos en bosvruchten.

Ook deze kwarken zijn het perfecte product voor een huisgemaakt toetje. De recepten zijn geschikt voor zowel groot verpakkingen, als to-go bekers en kleine toetjes voor buffetten.

Super simpel en lekker!
 • Koekkruimels - crème kwark - stukjes koek
 • Aardbei rabarber dessert - aardbeien kwark - aardbeien
 • Vanille kwark gemengd met fruit - Sinaasappelschijfjes ( Let op: vermijd ananas en kiwi)
 • Perzik-abrikoos kwark - abrikoos schijfjes - chocolade schaafsel
 • Bosvruchten kwark gemengd met kersen en bosvruchten - blauwe bessen en bramen
  (Tip: voeg onderop een laagje rote grutze toe voor meer kleur).
Aan het laden
Aan het laden