JOKA - SECRETO 07

Art nr. 19768
Deze ribeye werd door meesterslagers geselecteerd, gekruid en gedryaged tot een mysterieus stukje rundvlees. Carpaccio naar een nog hoger niveau getild. Het vlees wordt ingewreven met een geheime (secreto) mengeling van kruiden en enzymen. Dit doen ze met de hand om er zeker van te zijn dat elk deel
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Deze ribeye werd door meesterslagers geselecteerd, gekruid en gedryaged tot een mysterieus stukje rundvlees. Carpaccio naar een nog hoger niveau getild. Het vlees wordt ingewreven met een geheime (secreto) mengeling van kruiden en enzymen. Dit doen ze met de hand om er zeker van te zijn dat elk deel van het vlees bedekt is. Het vlees wordt dan zeven weken opgeslagen in een koelcel op twee graden en een afgestemde luchtvochtigheid. Tijdens deze periode breken de enzymen het spierweefsel af en het dry-agen zorgt ervoor dat het meeste vocht in het vlees verdampt. Dit proces geeft het vlees een rijke smaak en een zeer malse structuur. Na zeven weken laten ze het vlees nog twee weken rusten zodat het vast en snijklaar wordt.
    Aan het laden
    Aan het laden