Met de complimenten van uw grillspecialist

De markt van grillartikelen groeit hard. Dit is voor u het moment om hierop in te spelen, voor uw grillartikelen in de spotlights te zetten. Daarnaast kunt u als versspecialist uw eigen grillproducten maken en daarmee bent u onderscheidend. Wij hebben alles in huis om uw grillassortiment een boost te geven en daarmee de verkoop van uw grillassortiment te vergroten.

Het assortiment

‘Voor elk wat grills’ staat voor de beste grillproducten. Van kant-en-klare artikelen tot halffabricaten tot aan ingrediënten en recepten om zelf de lekkerste grillspecialiteiten te maken. Wij kunnen u op elk niveau helpen.

De verpakkingen

Bij de juiste grillproducten horen ook de juiste verpakkingen. Denk aan duurzame  aluminium schaaltjes, warmhoudzakken en speciale grillstickers voor op uw verpakkingen. Ook dit assortiment vindt u op onze website.

De promotiematerialen

Onder de paraplu van ‘Voor elk wat grills’ brengt u uw grillassortiment heel eenvoudig  onder de aandacht van uw klanten. Hiervoor zijn GRATIS online materialen ontwikkeld welke u zo kunt gebruiken op uw social media en op uw instore beeldscherm. Vraag hiernaar bij onze verkoopafdeling.

De actie

Nog mooier is dat we elke maand een grillproduct extra scherp prijzen. Deze ‘Voor elk wat grills’ van de maand-aanbieding vindt u vanaf 2023 in onze actiekrant Allerverst. Inclusief bijpassende online promotiematerialen.

Voorbeelden

     

Recepten

Wij hebben maar liefst 16 gevarieerde recepten ontwikkeld. Met deze recepten kunt u laten zien dat u een echte grillspecialist bent!  De recepten zijn gemakkelijk te maken met maar een paar ingrediënten.

Bekijk hier de recepten. 

Aan het laden
Aan het laden